Известие

Collapse
No announcement yet.

Прекъсване на 155 2,5 ТД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прекъсване на 155 2,5 ТД

здравейте,днес колата ми взе да прекъсва при 1200-1500 оборота,загасих, запали нормално при подаване на газ прекъсваше пак,потеглих бавно, забелязах че на трета при 2000 оборота върви нормално,покарах така известно време по един стръмен баир и след това всичко изчезна така внезапно както и започна,при последвалият оглед не забелязах нищо видимо,сега пали и върви нормално,съмнявам се в някой кабел имах чувство че не и стига гориво,някакви идеи?

нафта

А ако си сипал евтина и некачествена нафта(корабно гориво например ) и саждите са й дошли в повече?
    Чувал съм за 2 решения от мои хора, които карат дизелаци: да сложиш добавки да ти се отпушат дюзите; или с пълна газ да караш по магистралата 20-30 км. ,за да се махнат саждите и нагара
    AR 155 2.0 TS 16V-Super

Comment

откакто съм я купил(преди около 4 г) карам само с ОМВ дизел,всички части които съм сменял са само оригинални от Алфа,това е рядко поддържана кола,така че моля само за компетентни мнения,не ми се четат простотии

Comment

Ами тогава вместо да пишеш тук и да се зъбиш на колегата дето се опитва да помогне иди на диагностика
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

и аз това си мислех но проблема е че не живея в София а тук диагностика е непозната дума,съжалявам че отворих темата

Comment

..

не е гаранция че и в ОМВ вече не правят цигании с горивото .. поздрави
            Диети и отслабване
            www.elenkov.net

Comment

а имобилайзер имаш ли?
              sigpic
              === 75 1.8 T '86 ===
              === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Working...
              X